Garantie op schermreparatie

Garantie voor schermreparatie is momenteel alleen beschikbaar voor gebruikers in India.

Bij aankoop van een abonnement op de Kaspersky-app kan u worden aangeboden om een abonnement aan te schaffen met een garantie voor schermreparatie van Servify die de kosten voor het repareren van het scherm van uw smartphone gedeeltelijk dekt.

De services van uw provider kunnen verschillen afhankelijk van de regio en de geïnstalleerde versie van de app. Voor meer informatie raadpleegt u de volledige Algemene voorwaarden voor uw regio.

Om de garantie te accepteren, moet u deze binnen 5 dagen na aankoop van het abonnement activeren. U kunt de garantie ook tijdens uw proefperiode activeren, maar u kunt deze pas gebruiken nadat u het abonnement hebt aangeschaft.

De garantie is van toepassing op 1 smartphone die minder dan 2 jaar oud is wanneer de garantiedekking ingaat. Het is alleen van toepassing op smartphones van de volgende fabrikanten:

Voor meer informatie raadpleegt u de volledige voorwaarden voor uw regio:

Algemene voorwaarden voor schermreparatie voor India.